Overzicht bedrijven

Onderstaande bedrijven hebben er voor gekozen om bij BOEZst te huren!

Stichting KidzBase

Stichting KidzBase heeft als doel om kinderen in Nederland te helpen, die niet de kans krijgen normaal op te groeien in hun eigen gezin. Deze kinderen wonen om die reden in een woongroep of in een groot gezinshuis.
Bezoek site

Parket & Interieur

Parket & Interieur, een jonge ambitieuze onderneming die zich heeft gespecialiseerd in exclusief parket, interieuradvies en hoge kwaliteit interieurproducten.

Bezoek site

Trepels Pensioen Consultancy

Voor onafhankelijk pensioenadvies.

Niet het product, máár het advies staat centraal. Op basis van relevante informatie neemt u de juiste beslissingen. 

Voor vragen van (ex)deelnemers, gepensioneerden, werkgevers en ondernemers.

Bezoek site

Tekst- & Communicatiebureau Brandy.

Tekst- & Communicatiebureau Brandy. 
Als zzp'er ben ik sinds oktober 2013 onder meer inzetbaar voor het schrijven van (commerciële) teksten, grafisch design met of zonder commerciële doeleinden en online media beheer. 
"Either write something worth reading or do something worth writing." - Benjamin Franklin
Bezoek site

WOOTZ Media

'Relive your finest moments'

Het gebruik van video om de boodschap in uw marketingcommunicatie kracht bij te zetten is enorm belangrijk geworden. WOOTZ Media is een jong en creatief filmproductiebedrijf dat met veel passie allerlei soorten producties realiseert.

Bezoek site

EyeMovement

Wij produceren en ontwikkelen videoproducties voor bedrijven, reclame- en communicatiebureaus, evenementenbureaus, instellingen, gemeentes en andere overheidsinstanties.  
Bezoek site

Wil’skracht

Wil’skracht richt zich op de ontwikkeling en groei van mensen in privé- en werksituaties en biedt begeleiding in alle persoonlijke veranderingsprocessen. 

Mijn uitgangspunt is ieders eigen (wils)kracht.

Daarnaast verzorgt Wil’skracht trainingen.


Bezoek site

Laviesense

Tuina Therapie (zeg: twiena) is een massagevorm afkomstig uit de Traditionele Chinese Geneeswijze. Hierbij wordt gekeken naar een persoon in zijn geheel, dus zowel naar het fysieke deel als naar de psyche. Met behulp van verschillende technieken worden blokkades opgeheven, de Qi (energie) en bloedcirculatie...
Bezoek site

deep-support

Deep-support biedt diverse diensten, producten en oplossingen voor bedrijven en particulieren. De wensen van de klant staan centraal waarin wij tevens graag service en advies geven. Bij Deep-support kunt u onder andere terecht voor renovaties, onderhoud, domotica en technische ondersteuning.
Bezoek site

Hein Engels Maasbree

Wij  " ontzorgen " en verwerken uw administratie. Tevens kunt u bij ons terecht voor alle fiscale aangiftes en advies. 
Bezoek site

Foto ID

Foto ID houdt uw herinneringen levend met pakkende beelden. We zien hoe iemand echt is en weten die emotie vast te leggen. Onze foto’s onderscheiden zich door creativiteit en vakmanschap. Bij het maken van foto’s denken we graag met u mee, zo komen we tot het beste beeld. 
Bezoek site

IQ Wellness center

Uw wervelkolom en zenuwstelsel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wanneer uw wervelkolom niet in topvorm is, kan uw zenuwstelsel niet goed functioneren. Chiropractie en massagetherapie bieden uitkomst. 


Bezoek site

Detechco skills

Detechco Skills is dé matchmaker op het gebied van technisch personeel in Noord- en Midden Limburg en Zuidoost Brabant. Er wordt constant gezocht naar de perfecte match tussen werkzoekende technische krachten en hun potentiële werkgever. Detechco Skills matcht voor werknemer en werkgever. 
Bezoek site

Thejo's Tijdloos

TheJo’s Tijdloos heeft een steeds wisselend assortiment van unieke accessoires en meubilair uit vervlogen tijden. In- en verkoop van (markt)handel in antiek, brocante, industrieel en vintage. Bij ons vind u die ene schat waar u al geruime tijd naar op zoek was en waar een verhaal achter zit! 

Bezoek site

Motio-Sport

Voor al u personal trainingen.
Persoonlijke doel gerichte aandacht,
tevens hebben we een nieuw concept personal fitness.
Bezoek site

Intermold

Van Der Werf Investment & Consultancy