Overzicht bedrijven

Onderstaande bedrijven hebben er voor gekozen om bij BOEZst te huren!

Stichting KidzBase

Stichting KidzBase heeft als doel om kinderen in Nederland te helpen, die niet de kans krijgen normaal op te groeien in hun eigen gezin. Deze kinderen wonen om die reden in een woongroep of in een groot gezinshuis.
Bezoek site

Chateau Parket & PVC

Chateau Parket ontwerpt, adviseert en realiseert alles op het gebied van houten vloeren, duurzame PVC, wandbekleding en trappen. In zo’n 20 jaar hebben wij met eigen vakbekwame leggers onze zaak m.b.t. houten vloerontwerp en wandbekleding opgebouwd. Chateau Parket staat voor service en kwaliteit voor particuliere en zakelijke klanten.

Bezoek site

Trepels Pensioen Consultancy

Voor onafhankelijk pensioenadvies.

Niet het product, máár het advies staat centraal. Op basis van relevante informatie neemt u de juiste beslissingen. 

Voor vragen van (ex)deelnemers, gepensioneerden, werkgevers en ondernemers.

Bezoek site

WOOTZ Media

'Relive your finest moments'

Het gebruik van video om de boodschap in uw marketingcommunicatie kracht bij te zetten is enorm belangrijk geworden. WOOTZ Media is een jong en creatief filmproductiebedrijf dat met veel passie allerlei soorten producties realiseert.

Bezoek site

Wil’skracht

Wil’skracht richt zich op de ontwikkeling en groei van mensen in privé- en werksituaties en biedt begeleiding in alle persoonlijke veranderingsprocessen. 

Mijn uitgangspunt is ieders eigen (wils)kracht.

Daarnaast verzorgt Wil’skracht trainingen.


Bezoek site

deep-support

Deep-support biedt diverse diensten, producten en oplossingen voor bedrijven en particulieren. De wensen van de klant staan centraal waarin wij tevens graag service en advies geven. Bij Deep-support kunt u onder andere terecht voor renovaties, onderhoud, domotica en technische ondersteuning.
Bezoek site

Hein Engels Maasbree

Wij  " ontzorgen " en verwerken uw administratie. Tevens kunt u bij ons terecht voor alle fiscale aangiftes en advies. 
Bezoek site

IQ Wellness center

Uw wervelkolom en zenuwstelsel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wanneer uw wervelkolom niet in topvorm is, kan uw zenuwstelsel niet goed functioneren. Chiropractie en massagetherapie bieden uitkomst. 


Bezoek site

Philipse Accountancy & Advisering

Philipse Accountancy en Advisering is een accountants- en belastingadvieskantoor met een groot pakket aan bedrijfseconomische en fiscaaltechnische diensten.

De nieuwe website staat binnenkort online!
Bezoek site

Hoogmartens

Hoogmartens BV is een gecertificeerde allround wegenbouwer met vele jaren ervaring in het aannemen en uitvoeren van onder- en bovengrondse civieltechnische werken. De klantenkring van Hoogmartens BV bestaat uit overheden, zorginstellingen, particuliere en industriële ondernemingen. 
Bezoek site