Overzicht bedrijven

Onderstaande bedrijven hebben er voor gekozen om bij BOEZst te huren!

Stichting KidzBase

Stichting KidzBase heeft als doel om kinderen in Nederland te helpen, die niet de kans krijgen normaal op te groeien in hun eigen gezin. Deze kinderen wonen om die reden in een woongroep of in een groot gezinshuis.
Bezoek site

Chateau Parket & PVC

Chateau Parket ontwerpt, adviseert en realiseert alles op het gebied van houten vloeren, duurzame PVC, wandbekleding en trappen. In zo’n 20 jaar hebben wij met eigen vakbekwame leggers onze zaak m.b.t. houten vloerontwerp en wandbekleding opgebouwd. Chateau Parket staat voor service en kwaliteit voor particuliere en zakelijke klanten.

Bezoek site

Trepels Pensioen Consultancy

Voor onafhankelijk pensioenadvies.

Niet het product, máár het advies staat centraal. Op basis van relevante informatie neemt u de juiste beslissingen. 

Voor vragen van (ex)deelnemers, gepensioneerden, werkgevers en ondernemers.

Bezoek site

WOOTZ Media

'Relive your finest moments'

Het gebruik van video om de boodschap in uw marketingcommunicatie kracht bij te zetten is enorm belangrijk geworden. WOOTZ Media is een jong en creatief filmproductiebedrijf dat met veel passie allerlei soorten producties realiseert.

Bezoek site

Wil’skracht

Wil’skracht richt zich op de ontwikkeling en groei van mensen in privé- en werksituaties en biedt begeleiding in alle persoonlijke veranderingsprocessen. 

Mijn uitgangspunt is ieders eigen (wils)kracht.

Daarnaast verzorgt Wil’skracht trainingen.


Bezoek site

deep-support

Deep-support biedt diverse diensten, producten en oplossingen voor bedrijven en particulieren. De wensen van de klant staan centraal waarin wij tevens graag service en advies geven. Bij Deep-support kunt u onder andere terecht voor renovaties, onderhoud, domotica en technische ondersteuning.
Bezoek site

Philipse Accountancy & Advisering

Philipse Accountancy en Advisering is een accountants- en belastingadvieskantoor met een groot pakket aan bedrijfseconomische en fiscaaltechnische diensten.

De nieuwe website staat binnenkort online!
Bezoek site

Hoogmartens

Hoogmartens BV is een gecertificeerde allround wegenbouwer met vele jaren ervaring in het aannemen en uitvoeren van onder- en bovengrondse civieltechnische werken. De klantenkring van Hoogmartens BV bestaat uit overheden, zorginstellingen, particuliere en industriële ondernemingen. 
Bezoek site

Ania Liesting Fotografie

Mijn doel is om foto’s van jou, jouw bedrijf of event te maken, waar jij en ik trots op worden.
Bezoek site

Travel Counsellors

Allround reisadviseurs met meer dan 25 jaar ervaring in de reiswereld.
Bezoek site

My-LifeSlim Afslankinstituut

Vindt u afvallen ook niet eenvoudig? Dan bent u niet de enige!
De oplossing is: afvallen onder begeleiding. Dat werkt in de praktijk beter, veel beter dan in uw eentje aan de slag gaan. Bel mij voor meer informatie. Groetjes Truus Loyen

Bezoek site

Grow4Flow

Voor MKB als zelfstandig ondernemers die zowel persoonlijk als zakelijk willen groeien met hun bedrijf in meer omzet, ideale klanten en vrijheid!
Bezoek site

Bushido Martial Art

Wij zijn een vereniging die leden opleid in de Japanse vorm van Kickboksen en Bu-Jitsu. Dit houdt in dat we de Japanse regels van het kickboksen en Bu-Jitsu in acht nemen. Wij geven les aan jeugd en volwassenen.
Bezoek site

Koi & Diervoer

Wij verkopen een groot assortiment aan koi-, vijver- en aquariumproducten. Daarnaast bieden wij ook ander diervoer aan zoals voer voor honden, katten, vogels en knaagdieren. Wij hebben scherpe prijzen, leveren snel en bieden een goede kwaliteit. 

Bezoek site

Sensations4me

Salon om je nagels te laten stylen, er worden ook opleidingen en workshops voor nagelstylistes georganiseerd en de verkoop van nagelproducten. 
Bezoek site

Teknopower

Sinds 1997 houden wij ons bezig met de problematiek van het milieuvriendelijk, effectief en hygiënisch reinigen voor zowel huishoudens als kleine bedrijven. Vanaf 2001 brengen wij  het product thermoreinigers op de Nederlandse en Belgische markt.
Bezoek site

Vaemke Gordijnatelier

Vaemke is een gordijnatelier met ruim 40 jaar ervaring. Er kan op locatie advies op maat worden gegeven. Wij confectioneren o.a. vouwgordijnen, paneelgordijnen, inbetweens en vitrages.
Bezoek site

Free Bird ICT Consultancy

Re-trac

Wij zijn een regionaal coachbureau met de focus op goed werk en een fijn thuis. We bieden jobcoaching, begeleiding bij re-integratie en outplacement in de werkomgeving. Ook bieden we ambulante begeleiding in de thuissituatie.
Bezoek site

Buro Lei

Buro Lei is hét loopbaanbureau in Noord-Limburg voor jongeren, twintigers en dertigers. Heb je een vraag rondom loopbaan of studiekeuze, kun je bij Buro Lei terecht. Naast de particuliere markt begeleidt Buro Lei werkgevers en werknemers met vraagstukken op het gebied van loopbaan, leren & ontwikkelen en vitaliteit. 
Bezoek site