USP's

BOEZst is veel meer dan een bedrijfsverzamelgebouw. BOEZst is een formule die diversiteit omarmt. Want alleen maar meer van het zelfde in één hok stoppen, dat levert niet het gewenste resultaat. Bij ons kun je terecht als starter maar ook gevestigde bedrijven die op zoek zijn naar slimmere huisvestiging. Het delen van een gebouw met andere ondernemers heeft vele voordelen zoals onder andere personeelsuitwisseling, de mogelijkheid tot centrale boekhouding, leren van elkaar etc.

Afhankelijk van je  wensen en behoeften vullen we de plek in. Een internationale webshop in voedingssupplementen heeft meer ruimte nodig dan een werving- en selectiebureau. Maar wellicht weer minder dan het gespecialiseerde expeditiebedrijf.

Van grafisch vormgever tot showroom. Van administratiekantoor tot gordijnen atelier.

Maar dan hebben we het alleen nog maar over het gebouw gehad. De initiatiefnemers achter BOEZst zijn Ves Reijnders en Martin Frankort. Beide ondernemers pur sang met een divers en solide netwerk. Wanneer er behoefte aan is, dan denken ze niet alleen mee, maar doen ze mee. BOEZst Boost Business!